maanantai 10. elokuuta 2015

Taikuus

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Daniel Scranton


Taikuus toteutuu silmänräpäyksessä. Nyt näet sen ... nyt et näe. On tyhmää peliä panostaa siihen jotain sellaista, mitä on joskus ennen ollut olemassa. Te kaikki tunnistatte sen, että kaikki muuttuu. Kaikki on muuttumassa yhä nopeammin kuin koskaan. Ja kuitenkin suurin osa teistä uskoo vain siihen, mitä on todistettu,  mikä on toiminut menneisyydessä. Siihen te luotatte ja takerrutte.

Vaikuttaa tyhmänrohkealta uskoa johonkin sellaiseen, mikä ei ole vielä olemassa. Mutta te kuitenkin uskotte säätiedotuksiinne. Te katsotte niiden ennustuksia ja uskotte, että kaikilla noilla välineillä ja kaikella sillä tiedolla "niiden on pakko tietää paremmin kuin minä, millainen sää tulee olemaan".

Ja sitten on olemassa taikuutta. Taikuus tapahtuu teidän uskomuksistanne huolimatta,  koska te ette ruoki omia uskomuksianne koko päivää tai joka päivä. Teillä on paljon hetkiä, jolloin vain olette, jolloin ette laske sitä, mitä tulee olemaan sen perusteella mitä on ollut.  Noina hetkinä te vain rentoudutte ja lopetatte samojen vanhojen asioiden luomisen.  Juuri näinä hetkinä syntyy halkeama, josta valo pääsee läpi. Ja siinä hetkessä on taikuutta.

Monet teistä ovat yrittäneet olla taikureita. Te olette toivoneet pystyvänne materialisoimaan asioita tyhjästä. Ja te ihmettelette, miksi ette näe niitä tuloksia, joista me puhumme. Ja sitten te luovutatte.

Mutta vasta sitten kun te luovutatte, te pystytte näkemään tulokset,  koska taikuus ei toimi jos siihen liittyy  hitustakaan kiintymystä tai kärsimättömyyttä. Joten nyt on teidän kaikkien aika alkaa leikkiä taikuuden kanssa ja kuitenkin ymmärtää, että sen tulokset eivät ole saatavilla aivan välittömästi.  Mutta ne tulevat olemaan pian,  joten harjoitelkaa nyt. Päästäkää irti kaikesta epäilyksestä ja kaikesta siitä, mikä yrittää saada teidät uskomaan, etteivät ihmeelliset tulokset ole taattuja.

Me olemme Gabriel. Me olemme rakkauden lähettiläät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti