torstai 6. elokuuta 2015

Haavoittuvaisuus

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Daniel Scranton


Avautuminen on olemassa sen vuoksi, että se voi antaa teille kokemuksen haavoittuvaisuudesta. Miksi te haluaisitte koskaan kokea olevanne haavoittuvaisia? Siksi jotta te voitte tunnistaa olevanne kaikkea muuta kuin haavoittuvaisia. Te olette mittaamattoman voimakkaita. Te olette äärettömiä. Te olette ikuisia,  joten miksi ette voisi kokeilla olevanne haavoittuvaisia? Eikö olisikin hauskaa tuntea jotain sellaista, kokea jotain mikä on täysin päinvastaista kuin mikään mitä teidän täydellinen itsenne pystyy kokemaan?

Me nautimme, kun katsomme teidän teeskentelevän, että avaatte itsenne jollekin sellaiselle, mikä voi jollakin tavalla aiheuttaa teissä alemmuuden kipeitä tunteita. Me emme saa iloa katselemisesta, koska olemme tyytyväisiä nähdessämme teidän saavan tuollaisen kokemuksen. Me saamme iloa katselemisesta, koska me tiedämme, että te vain teeskentelette ja että kaikki on nyt ja aina täydellisen hyvin.

Mutta mitäpä jos te päättäisitte, että te avautuisitte olemaan haavoittuvainen mutta samalla myös ylläpitäisitte tietoisuutta todellisesta luonnostanne - teidän äärettömästä, ikuisesta, voimakkaasta luonnostanne? Mitäpä jos te antaisitte itsellenne sen kokemuksen, mikä meillä on teidän haavoittuvaisuudestanne? Mitäpä jos tekisitte sen ihan huvin vuoksi? Olisiko se silti todellinen? Kyllä, koska te pystytte ylläpitämään kahta eri perspektiiviä samalla kertaa ja te myös pystytte vaihtelemaan tilaanne niiden välillä varsin helposti.

Joten olkaa haavoittuvaisia ja voimakkaita. Ja antakaa itsenne tietää, että yhdessä nuo kaksi kokemusta ovat paljon herkullisempia kuin erikseen. Kun sekoitatte nuo kaksi, luotte jotain uutta. Te luotte jotain merkittävää. Te luotte jotain elämisen arvoista ja kokemisen arvoista -  ja eikö tämä olekin todellisuudessa se, mitä te kaikki olette täällä tekemässä? Me tiedämme, että te olette,  ja me kannustamme teitä tunnistamaan omien kokemustenne kauneuden,  jopa sellaisten jotka kauhistuttavat teitä ensi alkuun.

Me olemme Gabriel. Me olemme rakkauden lähettiläät.

2 kommenttia:

  1. Haavoittuvuus ja voimakkuus samassa paketissa. Kiva ajatus! Minusta haavoittuvuus on todella tärkeää, koska sen kautta voi avautua aidolle läsnäololle, rakkaudelle ja anteeksiantamiselle. Rakkaudessa oppii nöyräksi. Em. asioihin kykenevähän on se voimakkain <3

    VastaaPoista
  2. Tämä teksti puhutteli minua henkilökohtaisesti, siksi käänsin sen. Se on minustakin aivan mahtava ajatus.

    VastaaPoista