torstai 6. elokuuta 2015

8-8-8 leijonan väylän aktivointi


Rakkaat,

Joka vuosi elokuun 8. päivänä maapallo asettuu samaan linjaan universumin galaktisen keskuksen kanssa, jolloin muodostuu äärimmäisen hyödyllinen yhteys. Tämä yhteys vahvistaa ylösnousemuksen energioita ihmisissä. Leijonan väylä päästää voimakkaat valoaallot virtaamaan suuresta keskusauringosta meidän aurinkoomme ja sitä kautta ankkuroimaan planeetallemme uusia mestareiden ja korkeampien rakkauden muotojen aurinkokoodeja.  Tänä vuonna tapahtuu lisäksi harvinainen kolminkertainen 8. leijonan väylän aktivointi, kun vuosi 2015 (2 + 0 + 1 + 5 = 8) lisää yhtälöön vielä yhden kahdeksikon ja aikaansaa vielä voimakkaamman kanavan jumaluuden korkeampiin ulottuvuuksiin.

Tämä 8-8-8 leijonan väylä avautui 26.7. herättämään uutta tasapainoa ihmisten sydämen viisauden ja loogisen mielen välille sekä luomaan yhteyttä, josta tulee teidän uusi todellisuutenne. Tämä todellisuus kaivautuu niin syvälle teidän sieluunne, että se luo pohjan rakkauden syvälliselle sisäiselle perustalle. Tämä yhteys universumin galaktiseen keskustaan kannustaa teitä avaamaan syvällisen yhteyden sisällänne olevaan kristussydämeen. Kun koette tämän uuden todellisuuden, ovet aukenevat ja paljastavat teille lempeästi sen harmonian, joka on mahdollista kokea kun luovutte pelosta ja avaudutte uuteen yhteyteen jumalallisen rakkauden kanssa.

Rauhan tunne, joka vallitsee koko ajan yhteyden ollessa avoimena, antaa teille selkeän tunteen siitä, mitä olette kaivanneet sydämessänne. 8-8-8 -yhteyden aikana teille tarjotaan uutta energiatasoa, joka pitää sisällään voimakkaamman kyvyn rakastaa koko sydämellänne ja mielellänne. Se antaa teille uutta vapautta ja inspiraatiota, jolloin voitte valita, haluatteko rakkauden olevan ainoa todellisuutenne, ja laajentaa energiakenttäänne niin että pystytte elämään aito rauha sydämessänne valliten.

Niin houkuttelevalta kuin tämä kuulostaakin, se saattaa olla joillekin ihmisille epämukava tila. Suurin osa ihmisistä ei ole tottunut sellaiseen laajentuneeseen tasoon, jonka jatkuva rauhan olotila tuo mukanaan. Suurimmalla osalla ihmisiä energiakenttä toimii supistuneessa tilassa, jollaiseen ihminen on tottunut ja tuntee olonsa turvallisemmaksi hermojärjestelmäänsä sähköistävissä uusissa taajuuksissa.

Aktivaatiot, joita teille annetaan päivittäin tämän leijonan väylän aikana, nostavat kuitenkin teidän energiajärjestelmänne valon taajuutta,  joten te voitte kokea todellisen yhteyden omaan olemukseenne. Teidän käpylisäkkeenne/aivolisäkkeenne, joka on puhtaan valon kautta yhteydessä teidän omaan korkeampaan sydämeenne, on avainasemassa tänä ratkaisevana aikajaksona.

Teidän tehtävänne uuden tietoisuuden valonkantajana on avautua havainnoimaan täydellisesti tätä outoa todellisuutta, joka kantaa rakkautta ja yhdistää teidät oman sielunne lahjoihin. Leijonan väylä auttaa teitä yhdistymään sieluunne, niin että sen tietoisuus voi innostaa omaa elämäänne.

"Sitä saa mitä tilaa"  tulee käyttökelpoiseksi menetelmäksi, kun alatte luoda omaa todellisuuttanne. Kun tunnistatte ja keskitytte tasapainottamaan sydän/mieli -yhteyden, teidän energiajärjestelmänne oppii työskentelemään uudella tavalla. Tällöin täytätte sielunne tarpeen tuntea harmoniaa ja rauhaa omassa sydämessänne. Kun rakkaus vakiintuu elämänne uudeksi perustaksi, sen jälkeen avautuvat myös laajeneminen ja vapauden eri tasot elämänne joka alueella.

Leijonan väylän aikana tietoisuuden taso kasvaa, joten huomatkaa, että myös mestarit ja arkkienkelit työskentelevät ahkerasti saadakseen yhtenäisyyden nostettua teidän huomiokykynne etualalle. Kokemanne portaali ei ole mentaalinen rakenne, vaan esimerkki yhdestä kaikkein voimakkaimmista energiasuuntauksista, joita te olette kokeneet. Hienostuneemmat energiat ovat herätelleet niitä ihmisiä, jotka ovat valmistelleet tietä koko ihmiskunnalle, ja ne ovat mahdollistaneet tämänvuotisen väylän puhtauden. Suoraan jokaisen ihmisen sieluun liitetyt uudet kirkkaat yhteydet ovat nyt mahdollisia niiden monien tekemän työn ansiosta, jotka ovat olleet sitoutuneita ylösnousemukseen kaikkien planeetalla olevien olentojen puolesta tänä aikana.

Tämä energiaväylä on avoinna 8.8. asti ja sen jälkeenkin. Varatkaa itsellenne aikaa avataksenne oman sisäisen tietoisuuden väylänne kolmannen silmän kautta. Pyytäkää saavanne yhdistyä Suuresta keskusauringosta virtaavan Kristusvalon taajuuksien kanssa ja sallikaa itsenne tuntea, miten oma käpylisäkkeenne/aivolisäkkeenne aktivoituu. Julistakaa, että rakkaus ja rauha ovat teidän ainoa todellisuutenne, ja antakaa niiden ankkuroitua omaan korkeampaan sydämeenne. Kun tämä uusi Kristusvalon energia virtaa teidän fyysisen ruumiinne läpi, se kohottaa teidän energiakeskuksenne Leijonan väylän uusiin harmonisiin värähtelyihin ja suoraan yhteyteen kaikkein pyhimmän lähteenne kanssa.

Sallikaa tämän puhtaan yhteyden kirkkauden aktivoida alemmat chakrakeskuksenne ja tulkaa hyvin tietoisiksi kyvystänne yhdistää tämä energia maapallolle. Kun kuvittelette mielessänne, että teillä on syvä yhteys maahan, tämä uusi laajenevan sydänkeskeisen energian värähtely pääsee leviämään vapaasti ja luomaan uuden perustan teidän elämällenne.

Teitä ohjaavat tässä prosessissa valaistuneet olennot, jotka ylläpitävät aktiivisesti värähtelyjä, jotta koko ihmiskunta heräisi. 8-8-8 -portaali on aika, jonka tarkoitus on aloittaa uusi galaktinen vuosi. Tämän vuoden teemana on oppia hallitsemaan sydän-mieli -yhteyttä. Käyttäkää tämä aika aktivoidaksenne vapaus ja uusi elämä itsellenne, jolloin voitte tuoda esiin sielunne lahjat uudessa rakkauden todellisuudessa. Tuntekaa arkkienkeleiden tuki ja tietäkää vakaasti uskoen syvällä sydämessänne, että teitä rakastetaan.

Ja niin se on.

Arkkienkeli Gabriel
kanavoinut Shanta Gabriel
Lähde: www.shantagabriel.com

* * *

Pari sanaa blogin pitäjältä:
Netti on tällä hetkellä tulvillaan kirjoituksia Leijonan portista.  Koska tämä 8-8-8 -portaali on äärimmäisen mielenkiintoinen,  olen kerännyt tähän linkkejä englanninkielisille blogisivuille. On mielenkiintoista, miten eri näkökantoja eri ihmisillä voi olla. Onnellisia energia-aaltoja!

Sandra Walter - The Lion´s Gateway: Galactic Level Activations

Kara Schallock: Soulstice Rising - Lion´s Gate

Celia Fenn: The Incoming Wave of Light & The Lion´s Gate

Anna Merkaba: Lion´s Gate 8.8.8. The butterfly theme

Anna Merkaba:  The Hathors, Lion´s Gate Portal (vuodelta 2013)

Lisa Gawlas: A massive system overhead comes with sudden changes

Fran Zepeda: Yeshua and the Company of Heaven

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti