sunnuntai 9. elokuuta 2015

Onko valaistuminen pakotie elämästä

Joku kysyi tätä vähän aikaa sitten. Olen huomannut joidenkin ihmisten ajattelevan, että valaistuminen on tie ulos tämän maailman kivuista ja ongelmista. Totuus on se, että kun tavoitamme valaistumisemme, olemme edelleen tässä maailmassa ja edelleen näemme ongelmat, mutta meidän näkökantamme on täydellisempi ja tietoisuutemme sijaitsee syvällä merten syvyyksissä, missä elämän vuoksi ja luode eivät enää pääse keikuttamaan meitä. Olemme vapaina ja selvillä vesillä.

Valaistuminen ei koskaan juokse karkuun. Se yksinkertaisesti vain avaa tietoisuutemme näkemään totuuden kirkkaammin ja valjastaa kaikki meidän kätketyt voimavaramme toimimaan paremmin elämässä.

Valaistuminen ei ole loppu eikä se ole pakotie. Se on keino avata tietoisuutemme niille loputtomille mahdollisuuksille, joita meillä on sisällämme. Kun olemme valaistuneita, mikä tahansa on mahdollista. Rajoituksia ei enää ole. Sekä olemme äärettömän luovia sekä täynnä rauhaa ja rakkautta.

Valaistuminen on puhtaamman elämän alku, jossa on enemmän mahdollisuuksia ja enemmän innostusta kaikkea tekemäämme kohtaan. Ennen sitä olemme vajavaisia ihmisiä, jotka käytämme vain pientä osaa kyvyistämme. Kun lopulta avaamme tietoisuutemme valaistumiselle, voimme käyttää 100% omasta potentiaalistamme. Ja silloin hupi vasta alkaa! Kun olemme saavuttaneet valaistumisen, täydellisen hyvällä elämällä ei ole enää mitään rajoituksia eikä vastustusta.

Lähde:  Bob Fickes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti