keskiviikko 12. elokuuta 2015

Lupaukset

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Daniel Scranton


Lupaukset tehdään ainoastaan omalle itselle. Ne voidaan pitää tai ne voidaan rikkoa. Mutta mikään ei ole ikuista, paitsi te itse. Joten miksi teidän pitäisi koskaan tuntea tarvetta antaa lupausta jollekin toiselle tai vaatia jotain toista ihmistä pitämään teille antamaansa lupausta? Me kerromme teille miksi.  Se johtuu turvallisuuden tarpeesta -  siitä turvallisuudesta, jota yksi ihminen ei pysty antamaan toiselle.

Turvallisuus ei ole asia, jota voidaan siirtää. Se on pikemminkin käsite kuin värähtelytaajuus. Ja teidän käsitteenne ovat vielä vähemmän siirtokelpoisia. Teidän energiatasollanne voidaan ainakin lähettää kutsu. Mutta te teette jatkuvasti lupauksia. Ja toiset ihmiset teidän elämässänne pitävät jatkuvasti teidät kiinni noissa lupauksissa -  pääasiassa pelon vuoksi,  mutta varmasti ei ainakaan rakkaudesta.

Luvatkaa muistaa, kuka te olette,  ja sen jälkeen olkaa se. Antakaa tämän olla oma sitoumuksenne älkääkä etsikö lupauksia muilta. Kun te pyydätte lupausta toiselta te ainoastaan siirrätte itsenne pois tästä nykyisestä hetkestä jonnekin tulevaisuuden aikaan, jolloin teidän tarvitsee pitää jonkun toisen antama sana. Ja sitten te asetatte itsenne tuon todellisuuden kanssa yhteyteen.

Harjoitelkaa omaa oikeuttanne elää nykyisessä hetkessä. Antakaa itsellenne lupaus olla läsnä. Antakaa itsellenne lupaus olla kokonainen ja pyytäkää muitakin antamaan itselleen sama lupaus. Tämä vapauttaa teidät läheisriippuvuudesta  ja vapaus on niin suuri osa sitä mitä te olette. Ja kun te annatte toisillenne vapauden olla se joka te olette tässä hetkessä, huomaatte että on tarpeetonta tehdä lupauksia tai pyytää niitä toisilta.

Te koette siteitä itsenne ja toistenne välillä, ryhmien välillä. Nämä siteet muodostuvat energiavaihdon ja varauksettoman rakkauden sopimuksista. Eikä niissä ole ehtoja. Niissä ei ole sopimuksia. Ette tarvitse sopia mitään kun elätte ja annatte toisten elää ja kun pyydätte kaikkia toisia tekemään samoin.

Me olemme Gabriel. Me olemme rakkauden lähettiläät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti