perjantai 10. huhtikuuta 2015

Valitse ovi, joka miellyttää sinua eniten, ja katso mitä se kertoo sinusta(kun klikkaat kuvaa, se aukeaa erillisessä ikkunassa suurempana)

Valitse itseäsi miellyttävä ovi ennen kuin luet alla olevat tekstit. * * * * * *


Jos valitsit oven numero 1,  sinun polkusi on Vapaus

Olet ihminen, joka tarvitsee rajattomasti vapautta. Tarvitset sitä tehdäksesi asiat omalla tavallasi. Haluat kulkea tietä, jonka voit itse avata,  erityisesti silloin kun se sisältää äärettömästi mahdollisuuksia ja reittejä. Mikään ei saa rajoittaa kulkuasi. Olet erittäin itsenäinen,  jopa hieman kapinallinen, mutta yrität välttää yhteenottoja. Mielummin osoitat passiivista vastarintaa toisia ihmisiä tai asioita kohtaan.  Inhoat sitä, että sinua hoputetaan, sillä nautiskelet elämästä usein ajan kanssa. Sinulla on liian kiire nauttia elämästä, jotta haluaisit vetää huomiota itseesi.


Jos valitsit oven numero 2,  sinun polkusi on Yksityisyys

Sinä kuulut niihin ihmisiin, jotka haluavat matkustaa yksin. Nautit tarkkailemisesta, ajattelemisesta ja kaiken sen selvimisestä, mitä päässäsi liikkuu. Kuljet mieluiten omaa yksilöllistä polkuasi. Voit nähdä muita ihmisiä kun olet saapunut määränpäähäsi, mutta sitä ennen tarvitset yksityisyyttäsi. Olet hyvin originelli ja älyllinen. Näet maailman ainutlaatuisella tavalla,  joka saattaa hyödyttää muita ihmisiä. Olet yksinäinen sielu, mutta tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa kun vain uhraat siihen aikaasi. Olet hyvin ymmärtäväinen.


Jos valitsit oven numero 3, sinun polkusi on Värikkyys

Olet hyvin touhukas ja kiireinen ihminen. Rakastat olla osa tätä maailmaa. Haluat kokea siitä kaiken. Ihanteellinen polkusi on täynnä värejä, jännitystä ja kauneutta. Sinulle on tärkeämpää itse matkanteko kuin päämäärä. Olet utelias ja innokas oppimaan lisää. Aloitat mielelläsi keskustelun ja kyselet paljon kysymyksiä. Olet älykäs ja nokkela. Pystyt keksimään valtavan määrän sukkeluuksia, joita kaikkia et koskaan käytä, ja saat aina ihmiset nauramaan.


Jos valitsit oven numero 4, sinun polkusi on Jännittävä! 

Liikut jatkuvasti eteenpäin elämässäsi,  usein tuntemattomaan suuntaan. Sinä vain yksinkertaisesti menet ja katsot myöhemmin, mitä siitä seuraa. Sinun ihanteellinen polkusi on ennalta arvaamaton ja ehkäpä hieman pelottavakin. Tuntematon vetää sinua puoleensa. Saatat rikkoa rajoja ja olla hieman piittaamatonkin.  Sinut tunnetaan siitä, että toimit ensin ja ajattelet vasta jälkeenpäin,  mutta yleensä tämä tapa toimii sinun kohdallasi. Olet hyvin spontaani ja etsit jännitystä elämääsi. Sinä todella käytät kaiken elämänajan hyödyksesi tällä planeetalla!


Jos valitsit oven numero 5, sinun polkusi on Ystävällisyys

Olet rauhaa rakastava,  vähään tyytyväinen ihminen. Olet hyvin tyytyväinen etkä halua, että muut häiritsevät sinua. Ihannepolkusi on selväpiirteinen ja nautittava. Haluat nauttia matkastasi ja tietää, mihin olet menossa. Valitset yleensä helpoimman reitin, jos se on mahdollinen. Elämä on tarpeeksi vaikeaa etkä koskaan halua itse tehdä sitä hankalammaksi. Olet vakaa ihminen ja annat kaiken mahdollisen tuen niille, jotka ovat lähelläsi. Sinut tunnetaan johdonmukaisena ja maanläheisenä ihmisenä.


Jos valitsit oven numero 6, sinun polkusi on Hiljaisuus

Sinä arvostat yksinäisyyttä kaikissa elämän tilanteissa. Pystyt viettämään pitkiä aikoja yksinäsi tuntematta itseäsi yksinäiseksi. Ihanteellinen polkusi on hyvin hiljainen ja rauhallinen. Haluat imeä itseesi kaiken ympärilläsi olevan ilman että tunnet sen kuormittavan sinua. Etsit tarkoitusta kaikista elämän tapahtumista. Elät hyvin harkitusti, sekä teoissasi että ajatuksissasi. Et pidä väkijoukoista,  mutta pidät ihmisistä. Arvostat aitoja ihmissuhteita ja pyrit saamaan jokaisen vuorovaikutustilanteen mahdollisimman syvälliseksi.


Lähde:  in5d.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti