perjantai 12. syyskuuta 2014

Todiste siitä, että DNA on muuttumassa

Tohtori Berrenda Foxin haastattelu


Toimittaja Patricia Resch haastattelee tohtori Berrenda Foxia, joka esittelee todisteet siitä, että muutoksia on tapahtumassa ihmisen DNA:ssa ja solutasolla. Tri Fox on Mt Shastassa, Kaliforniassa sijaitsevan holistisen Avalon Wellness Centren työntekijä.Tämä klinikka edustaa alkuperäisellä Avalonin saarella harjoitetun parantamisen periaatetta.

Tri Fox on todentanut verikokeiden avulla, että joillakin ihmisillä on kehittynyt ylimääräisiä DNA-kierteitä.


- Berrenda, kerro jotain taustastasi. -
- Olen suorittanut tohtorinarvon fysiologiassa ja naturopatiassa. Opiskeluaikanani Euroopassa toimin myös yhteistyössä median kanssa ja jatkan sitä edelleen elokuva-alalla sekä hallinnollisissa toimissa. Työskentelen nykyään Fox-televisioyhtiössä, jossa tuon esille käsityksiä maapallon ulkoisesta elämästä ja sen vaikutuksesta ihmiskuntaan. Tunnetuimpia tuotantoja ovat Sightings ja The X Files.

- Mitä muutoksia on tapahtumassa planeetallamme juuri nyt ja miten ne vaikuttavat ihmisruumiiseen?-
- On merkittäviä muutoksia ja mutaatioita, joita perinnöllisyystutkijoiden mukaan ei ole tapahtunut sen jälkeen kun ihmiskunta oletettavasti nousi kuivalle maalle. Jokunen vuosi sitten he pitivät Mexico Cityssa konferenssin, jonka pääaihe oli DNA-muutokset. Nyt on tapahtumassa suuri evoluutiomuutos, mutta emme tiedä mihin suuntaan olemme muuttumassa.

- Miten meidän DNA:mme on muuttumassa?-
- Jokaisella ihmisellä on kaksoiskierteinen DNA. Viime aikoina DNA:sta on löydetty ylimääräisiä kierteitä (helixejä). Kaksoiskierteisessä DNA:ssa on kaksi juostetta kiertyneenä spiraaliksi. Minun ymmärrykseni mukaan olemme kehittämässä 12 juostetta. Tänä aikana, joka alkoi ehkä 5 - 20 vuotta sitten, olemme aloittaneet mutaation. Tämä on tieteellinen selitys. Lajimme on aloittanut mutaation johonkin sellaiseen suuntaan, jonka lopputulos on vielä epäselvä.

Muutoksia ei ole julkistettu yleisesti, koska tieteellinen yhteisö pelkää, että suuri yleisö pelästyisi tästä tiedosta. Ihmiset ovat kuitenkin muuttumassa solutasolla. Minä työskentelen parhaillaan kolmen lapsen kanssa, joilla kaikilla on kolme kierrettä. Suuri osa ihmisistä tietää ja tuntee tämän. Monet uskonnot ovat kertoneet muutoksesta ja tietäneet, että se tulee erilaisilla tavoilla. Tiedämme, että mutaatio on positiivinen, vaikkakin fyysisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti  se voi tuntua pelottavalta ja se voidaan ymmärtää väärin.

- Onko näillä kolmella lapsella mitään muista lapsista poikkeavia piirteitä? -
- Nämä lapset pystyvät siirtämään esineitä huoneen poikki pelkästään keskittymällä tai he pystyvät täyttämään lasin vedellä vain katsomalla sitä. He ovat telepaattisia. Voisi ajatella, että nämä lapset ovat puoliksi enkeleitä tai superihmisiä, mutta he eivät ole. Luulen, että he ovat sellaisia, millaisiksi me muut olemme kehittymässä muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana.

- Oletko sitä mieltä, että tämä muutos on tapahtumassa meille kaikille? -
- Näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 1940, ei ole itse pystynyt tekemään tätä muutosta, mutta he ovat antaneet seuraavalle sukupolvelle jotakin sellaista, joka auttaa sitä muodostamaan ylimääräisen DNA-kierteen (helixin) oman elämänsä aikana. Meidän immuunijärjestelmämme ja hormonitoimintamme todistavat kaikkein selvimmin näistä muutoksista. Tämä on yksi niistä syistä, miksi minä työskentelen immunologisen testauksen ja hoidon parissa.

Joillakin aikuisilla, joita olen testannut, on itse asiassa jo kehittymässä toinen DNA-helix. Jotkut ovat jo saamassa kolmannen. Näiden ihmisten tietoisuudessa ja ruumiissa tapahtuu paljon suuria muutoksia, koska kaikki on yhteydessä keskenään. Minun mielipiteeni on, että maapallo ja kaikki sen asukkaat ovat nostamassa värähtelytasoaan. Monilla viime vuosina syntyneistä lapsista on magneettisesti kevyempi ruumis.

Ne ihmiset, jotka ovat iältään vanhempia ja jotka valitsevat muuttuvansa, joutuvat käymään läpi monia fyysisiä muutoksia.

- Mikä aiheuttaa muutokset ruumiissa, jossa on syntymästä asti ollut normaali kaksikierteinen DNA? -
- Helpoin tapa aiheuttaa mutaatio DNA:ssa on viruksen avulla. Virukset eivät aina ole pahoja. Ne selviävät vain elävässä solussa. DNA-virukset, kuten Epstein Barr ja Herpes #6, tekevät muutoksia solurakenteeseen. Retrovirus HIV ei tee muutoksia DNA:han. Sen sijaan, että se aiheuttaisi mutaatiota, se itse asiassa syö loppuun ruumiin. Suurin osa ihmisistä, jotka käyvät läpi DNA:n mutaation, päätyvät sen jälkeen uuteen ammattiin ja uuteen ajattelutapaan tai ainakin uuteen elämäntapaan.

Vaikka he saattavat ajoittain tuntea itsensä todella sairaiksi, väsyneiksi tai toivottomiksi, se on lahja. Heille on annettu mahdollisuus muuttaa oma DNA-rakenteensa ja ruumiinsa kevyemmäksi ja terveemmäksi, joka voi saattaa heidät seuraavaan sukupolveen asti. Näkemämme enkelit ovat todiste siitä, että olemme kehittymässä. Olen ymmärtänyt, että meillä on aikaa saattaa loppuun tämä prosessi suunnilleen vuoteen 2012 asti.

- Mitä muita muutoksia voimme odottaa? -
- Sairauksia ei tule enää olemaan, joten meidän ei tarvitse enää kuolla. Pystymme tulevaisuudessa oppimaan elämänläksyt ilon ja rakkauden avulla, ei kärsimyksen kautta. Vanhan järjestelmän pitää murentua pois eikä se tapahdu ilman merkittävää vastarintaa. Joten tulossa on isoja sotia, suuri osa lääketieteellisistä hoidoista ei enää tehoa ja hallitukset eivät enää pysty toimimaan.

Suuri osa vanhoista toimintatavoista tulee kelvottomiksi, mutta ne taistelevat olemassaolonsa puolesta. Silti ei ole epäilystäkään siitä, että muutos on tapahtumassa. Ne meistä, jotka ovat valinneet elävänsä tänä aikana, ovat lähestulkoon uuden rodun edelläkävijöitä. Se on ihmisrotu, mutta samaan aikaan me luomme taivasta maan päälle. Saamme siihen apua mestareilta, avaruusolennoilta ja enkeleiltä sekä oppimalla menemään sisimpäämme. Mitä paremmin opimme kuuntelemaan sisimpämme hiljaista ääntä, sitä paremmin pystymme sopeutumaan tapahtuviin muutoksiin.

- Mitä ovat näiden muutosten sivuvaikutukset? -
- Kun solutasolla tapahtuu muutoksia, voi ihmisestä joskus tuntua, ettei hän ole täällä. Ihminen voi olla hyvin väsynyt, koska ruumis kirjaimellisesti muuttuu solutasolla ja tulee uudeksi olennoksi. Ihminen saattaa tarvita paljon lepoa kuten pikkuvauva. Myös henkistä sekavuutta ja keskittymiskyvyn puutetta rutiiniasioissa voi ilmaantua, koska meitä ohjelmoidaan johonkin paljon suurempaan. Ilman syytä alkavat kivut ja säryt voivat olla yleisiä ympäri ruumista. Monista ihmisistä voi tuntua, että he ovat tulossa hulluksi.

Jos he menevät perinteiselle lääkärille, heille todennäköisesti määrätään masennuslääkitys, koska lääkäri ei ymmärrä oireiden syytä. Tämä on vaikeaa lääkäreille, sillä he eivät ole tottuneet käsittelemään energiaruumista. Koska chakrat ovat yhteydessä hormonitoimintaan, naisille tapahtuu hormonimuutoksia. He saattavat itkeä ilman mitään syytä, koska itkeminen vapauttaa hormoneja. Monet naiset käyvät läpi menopaussin aikaisemmin.

Miehet saattavat olla hyvin turhautuneita väsymykseensä, kun he ovat tottuneet olemaan fyysisesti aktiivisia. He saattavat tuntea feminiinisen puolensa nousevan esille, sillä se on intuitiivinen puoli. Emotionaalista terapiaa, joka on noussut esiin viimeisten 20-30 vuoden aikana, ovat kiihdyttäneet uudet tekniikat. Teemme itse asiassa valtavan määrän emotionaalista työtä hyvin lyhyessä ajassa, mikä olisi aikaisemmin vienyt tuhansia vuosia.

- Miten hoidat ihmistä, joka käy läpi näitä muutoksia? -
- Minun tapani on hoitaa yksilöä sen sijaan että hoitaisin tautia. "Doctor" merkitsee latinaksi "opettajaa". Ainoa tehokas tapa, jolla todellinen parantaja voi toimia, on varustaa yksilöt oikeilla työkaluilla ja vakuuttaa heille, että heille tapahtuvat muutokset ovat todellisia - ja että he pystyvät parantumaan sekä olemaan vapaita "negatiivisista" oireista paranemisen aikana.

Ensinnäkin vaadin immunologiset testit, joita ei perinteisessä lääketieteessä tehdä. Se on verikoe, jonka suorittaa erityistutkimuksiin erikoistunut laboratorio. Lisäksi annan tiedon potilaille itselleen. Se on kuin kartta, joka antaa heille voiman parantua. Minä en ole parantaja, vaan ainoastaan välikappale heidän omassa paranemisprosessissaan. Voima parantua on ihmisellä, joka katsoo oman verikokeensa tuloksia ja näkee kartoituksen siitä, mitä hänen ruumiissaan tapahtuu, kun jotain liikahtaa hänen alitajunnassaan.

Todellinen avain muutokseen on silloin, kun ihminen itse ottaa vastuun ja tekee itse oman työnsä. Minä käytän hyvin epätavallisia menetelmiä. Käytän paljon organoterapiaa, joka on Euroopassa suosittua umpirauhasten käsittelyä. Se tukee ja auttaa hormonitoimintaa hyväksymään DNA:n muutokset. Käytän myös homeopatiaa energiaruumiin parantamiseksi, vitamiineja, yrttejä ja kylmälaserterapiaa. Käytettävät menetelmät riippuvat täysin yksilöllisistä tarpeista.

Monia minun menetelmistäni ovat käyttäneet ne, joita kutsun vanhemmiksi siskoiksi ja veljiksi. He ovat kulkeneet meidän edellämme. He ovat kotoisin muista aurinkokunnista, joista mekin olemme tulleet auttamaan tätä planeettaa sen muutoksessa.

- Miten näet työsi kehittyvän edelleen? -
- Näen työni olevan kuin silta tai ylitys. Se on sekä tieteellistä että taiteellista. Parantaminen on sekä tiedettä että taidetta. Yksinomaan taiteen tai tieteen käyttäminen parantamiseen ei ole riittävää täydelliseen terveyteen. En usko olevani parantaja koko loppuikääni, sillä uskon että sairaudet tulevat loppumaan. Me olemme tiedostavia ihmisiä ja siten eliminoimme kaikki sairaudet sekä kärsimyksen.

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_cambio03.htm


- - - - - - - -Kaksivuotias Alfie Clamp oli ensimmäinen ihminen maailmassa, jolla on syntyessään todettu olevan ylimääräinen juoste DNA:ssaan.
Hän syntyi Britanniassa sokeana ja vaikeasti vammaisena, minkä vuoksi lääkärit tekivät hänelle erikoiskokeita. Niissä sitten paljastui DNA:n kromosomissa oleva ylimääräinen käsivarsi.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1375697/Alfie-Clamp-2-1st-person-born-extra-strand-DNA.html

Uutinen on julkaistu alunperin vuonna 2011, joten Alfie on syntynyt vuonna 2009. Hänen nykyisestä tilastaan ei ole tietoa.

- - - - - - - -

Tutkijat ovat löytäneet ihmissoluista ensimmäistä kertaa nelijuosteista DNA:ta

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/ihmissoluista+loytyi+nelijuosteista+dnata/a871934?s=r&wtm=-21012013&

http://www.newscientist.com/article/mg21729014.400-quadruple-helix-dna-discovered-in-human-cells.html#.VBM0CMIcTio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti