perjantai 31. lokakuuta 2014

Nyt on Halloween ja ovi on täysin auki

Kirjoittanut Bob Fickes
Tänään ovi on täysin auki. Se on auennut pikkuhiljaa koko kuukauden ajan ja on nyt levällään. Kaikki eri ulottuvuudet ovat täysin auki ja niiden maailmojen asukkaat kävelevät meidän keskuudessamme. Kaduilla kulkee mestareita ja jumalia. Et ehkä tunnista heitä. He näyttävät aivan meiltä ihmisiltä paitsi että heissä on yksi erilainen ominaisuus:  he eivät räpytä silmiään. Ihmiset räpyttelevät, mutta mestarit ja jumalat eivät koskaan. Heidän silmänsä ovat myös erittäin syvät ja voimakkaat. Näitkö heistä yhtään tänään?

Halloweenin perinne alkoi tuhansia vuosia sitten Iso-Britannian ja Euroopan kelttiläisillä alueilla. Joka vuosi sadonkorjuun jälkeen ihmiset järjestivät juhlat. He tiesivät, että 31. lokakuuta aukeaa ovi alemmista maailmoista meidän maailmaamme, ja että kuolleiden henget kävelevät ihmisten keskuudessa. Niinpä kaikki pitivät naamioita, jotta henget luulisivat ihmistenkin olevan henkiä ja jättäisivät heidät rauhaan. Ihmiset myös antoivat porkkanan tai omenan jokaiselle vastaantulijalle, jotta henget olisivat tyytyväisiä eivätkä kiusaisi ihmisiä.

Tänään ovi on auki -  ei vain alempiin maailmoihin vaan myös kaikkiin ylempiin ulottuvuuksiin. Tänä aikana on helpompi kommunikoida jumalien ja mestareiden kanssa. He ovat tyytyväisiä, jos pyydät heidän apuaan. He tulevat tänne auttamaan meitä ja tuntevat itsensä tyytyväisiksi, kun pyydämme heidän apuaan elämässämme. Hehän ovat olleet erossa meistä niin kovin pitkän aikaa.

Koska niin monet ihmiset osallistuivat oven aukaisemiseen koko lokakuun ajan, niin nyt ovi tulee pysymään auki. Yleensä ovi sulkeutuu keskiyöllä marraskuun 1. päivä,  mutta tämä vuosi on erityistapaus. Nyt maan päällä on tarpeeksi korkeita sieluja ja niinpä oven sallitaan pysyä auki kokonaisen vuoden ajan. Toivomus on, että tämän vuoden aikana monet ihmiset avautuisivat korkeammalle tietoisuudelle, ja mestarit ovat nyt täällä auttamassa sitä. Jos olet ollut huolissasi omasta tietoisuudentasostasi,  seuraavan 12 kuukauden aikana pystyt tuntemaan valtavan muutoksen.  Joten hyvää seuraavaa vuotta kaikille!

http://www.bob-fickes.com/2014/10/the-door-is-fully-open-its-halloween/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti