lauantai 12. heinäkuuta 2014

Täysikuu kauriissa - superkuu ravussa: Sano KYLLÄ ja VASTAANOTA!

Judith Dagley


Oletko sattunut huomaamaan, että energia ympärilläsi olisi muuttunut täysin "erilaiseksi" tämän päivän kuluessa? Onneksi olkoon! Olet alkanut erottaa värähtelytaajuuksia.

Jos pystyt tuntemaan tämän erilaisen, melkein nestemäiseltä vaikuttavan energian alkavan täyttää itsesi - loistavaa! Sanoit KYLLÄ sen vastaanottamiselle ja käyttämiselle.

KYLLÄ on avainsana. Energiat tarjoutuvat palvelemaan sinua jokaisesta elämän NYT-hetken aspektista käsin - muista ihmisistä, luonnosta, puhtaasta synkronismista lähtien täysin odottamatta. Mutta mikään niistä EI VOI tietenkään, ellet salli itsesi VASTAANOTTAA niitä.

Jos tosiaankin sanoit KYLLÄ sen energian vastaanottamiselle, jonka tunnet NYT, tiedä että olet saanut käyttöösi hyvin voimakkaan energian. Sen toimittaa käyttöösi erityislaatuinen täysikuu,  superkuu kauriin merkissä, joka imee itseensä ja heijastaa ravun energiaa 180 asteen päinvastaisesta kulmasta. Kuu on suurimmillaan Suomen aikaa 12.7. klo 14.25.

Tämä on isä/äiti -energiaa, yhdistyneinä yhdeksi.
Se on rakenteita yhdistävää sujuvuutta.
Sen avulla jäykkyys antaa tilaa joustavuudelle.
Tiukka kurinalaisuus perääntyy myötätunnon edestä.
Toiminta kunnioittaa inspiraation ohjausta.

Se voi olla mies-/naisenergioita sisälläsi, rakastaen toinen toistaan - jos sanot niille KYLLÄ.

Tee tilaa sisälläsi rakkaudelle. Vapauta häpeä ja itsesi tuomitseminen. SALLI itsesi tunnistaa ja ottaa vastaan oma totuutesi -   mikä on se, että sinä olet YKSI,  sinä olet RAKKAUS,  sinä olet KOKONAINEN,  sinä olet RAKASTETTU.

http://judithdagley.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti