sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Heinäkuun tärkeimmät astrologiset tapahtumat

Mahala Gayle


Heinäkuu alkaa vauhdilla, kun Merkurius kääntyy kulkemaan eteenpäin kaksosissa 1.7. Nyt on tarjolla enemmän energiaa, joka auttaa edistämään pitkän tähtäimen tavoitteita ja suunnitelmia. Ensimmäisen vuosipuolikkaan aikana monet nopeasti liikkuvista planeetoista (kuten Venus ja Mars) ovat olleet perääntyviä,  mikä on aiheuttanut paljon viivästyksiä, odottamattomia muutoksia ja pattitilanteita. Kuun puolivälissä Saturnuksen perääntyminen loppuu, mutta kolme ulointa planeettaa kääntyy vuorostaan perääntymään. Tämä muutos saattaa vaikuttaa siihen, ettemme enää tunne oloamme niin rasittuneiksi, vaan olemme rohkeampia kulkemaan vapaammin kohti tavoitteitamme. Lisäksi Jupiter siirtyy leijonan merkkiin, mikä kohottaa pyrkimystämme johtajuuteen, itseilmaisuun ja luovuuteen.

Heinäkuu saa aloituksensa uudella kuulla ravun merkissä 27.6., joka suuntaa keskittymisemme tunne-elämään/tunteisiin sekä kotiin, perheeseen ja turvallisuuteen. Uranuksen ja Pluton neliö on edelleen voimissaan ja se aktivoituu uudelleen tässä kuussa auringon, Merkuriuksen ja Venuksen ansiosta. Vaikkakin muutoksia on edelleen ilmassa, heinäkuussa ne eivät ole yhtä intensiivisiä eivätkä vaikeita.

Aurinko ravun merkissä muodostaa T-ristin Uranuksen ja Pluton kanssa 4.-8.7. Tänä aikana saatamme tuntea syvempää tarvetta täyttää turvallisuuteen ja tunteisiimme liittyviä vaatimuksia. Menneisyydestä kumpuavien asioiden irtipäästäminen on tällöin ensiarvoisen tärkeää. Saatamme myös oppia, miten voimme tasapainottaa tarpeemme sekä läheisyyteen että itsenäisyyteen ihmissuhteissamme.

Heinäkuun 8. päivä muodostuu vesimerkkeihin suurkolmio, kun aurinko on ravussa, Saturnus skorpionissa ja Chiron kaloissa. Ne lisäävät tietoisuuttamme siitä, mitä tarvitsemme omaan henkiseen, fyysiseen ja taloudelliseen hyvinvointiimme. Suosittelen käyttämään tämän viikon saadaksemme tai antaaksemme tukea ja parannusta. Vesimerkeillä on taipumusta syventää sisäisiä virikkeitä ja mietiskelyä ennen kuin se saa aikaiseksi ulkoisia toimia. Kiinnittäkää huomiota uniinne ja näkyihinne.

Täysikuu osuu 20 asteeseen kaurista 12.7. Se aktivoi suurristin ja tekee kovat kulmat Marsiin, Jupiteriin, Uranukseen ja Plutoon. Tällöin meille saattaa selvitä, mitä rakentavia toimenpiteitä tarvitsemme, jotta elämässämme tapahtuisivat haluamamme muutokset. Kauriksen suosimia luonteenpiirteitä ovat kärsivällisyys, kurinalaisuus ja säännöllisten rutiinien uskollinen toistaminen päivittäin.  Saabialaiset symbolit niille ovat: "Väliaikainen rotu, ryhmätietoisuuden kehittämisessä tarvittavan kilpailun arvostus" ja "Tunnettu laulaja tarjoaa lahjojaan oopperaesityksen aikana". Nämä symboloivat arvostusta jo kehittyneille kollektiivisille lahjoille, jotka edesauttavat yhteiskuntamme evoluution kehitystä.

Heinäkuun 16. päivänä Jupiter jättää taakseen ravun merkin ja siirtyy leijonaan, mikä aiheuttaa merkittävän muutoksen seuraavan vuoden ajaksi. Laajeneva Jupiter viihtyy hyvin leijonassa, koska ne molemmat edustavat luovaa tulen elementtiä. Koska leijona on myös hyvin sydänkeskeinen, tämä transiitti voi auttaa meitä löytämään ja tuomaan esille omat todelliset intohimomme. Meitä kutsutaan myös ottamaan johtava rooli jollakin elämänalueella, joko itsemme tai toisten edessä. Saatamme tuntea itsemme hyvin avoimiksi ja luoviksi 23.-24.7. kun aurinko leijonassa tekee yhtymää Jupiterin kanssa. Jupiter matkaa leijonan merkissä aina ensi vuoden elokuuhun asti.

Saturnus muuttuu etenevän paikallaanpysyväksi skorpionissa 20.7., jolloin melkein viiden kuukauden perääntymisjakso päättyy. 21.7. oinaassa sijaitseva Uranus muuttaa kulkusuuntaansa perääntyvän paikallaanpysyväksi. Kun planeetat pysyttelevät paikallaan, niiden energiat muuttuvat vahvemmiksi. Näiden syklien yhdistetyt energiat, jotka edustavat paikallaanpysyvyyttä vastaan muutosta, voivat parhaimmillaan luoda uusia rakentavia kanavia vallankumouksellisille ideoille ja ihanteille. Tämä ajanjakso saattaa muodostua haastavaksi sellaisille tilanteille, jotka vastustavat tarvittavaa muutosta. Merkurius tekee ravussa haastavia aspekteja Plutolle ja Uranukselle 21.-24.7.  Tämä yhdistelmä ei suosi yhteistyötä, vaan parempia tuloksia voidaan  saavuttaa yksilöllisillä tai intuitiivisilla menetelmillä.

Uusi kuu on 4 asteessa leijonaa 26.7. Kuu kohtaa Jupiterin leijonassa ja tekee haastavan aspektin Marsiin, joka on skorpionissa. Tämä kuvio antaa uuden sykäyksen elinvoimaa, optimismia ja luottamusta, kun voimme tarkastella elämäämme laajemmasta näkökulmasta. Marsin haasteellinen neliö voi olla riidanhaluinen, mutta se myös kannustaa meitä käyttämään fyysisiä toimia patoutuneiden energioiden purkamiseksi. Saabialaiset symbolit ovat: "Muodollisesti pukeutunut vanhempi mies seisoo niiden palkintojen lähellä, jotka hän toi takaisin metsästysretkeltä". Tämä symboloi sitä, että voimme jatkaa intohimojemme ja kykyjemme kehittämistä korkeammalle palvelun tasolle.

Elokuu tuo mukanaan onnekkaan Venuksen ja Jupiterin yhtymän. Iloista kesää teille kaikille!


Kirjoittanut Dorene Carrel http://www.astroconnections.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti