sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

SaLuSa ja Aurora-tähtialus, kesäpäiväntasauksen energiat

SaLuSaa kanavoinut Laura,  Multidimensional Ocean 21.6.2014


Rakkaat, saavumme jälleen juhlimaan suurina joukkoina planeettanne kesäpäiväntasausta. Tästä syystä näytämme teille aluksiamme yötaivaalla yhä useammin. Haluamme ajatella, että useimmat teistä toivottavat meidät tervetulleiksi ja että meidän alustemme näkeminen rauhanomaisesti teidän taivaallanne kannustaisi ihmisiä suhtautumaan positiivisesti meihin - teidän tähtisiskoihinne ja -veljiinne. Tämä päiväntasauksen aikainen ilon aika on hyvin tervetullut useimmissa kulttuureissa ja planeetoilla käännekohtana ja ilon pirskahteluna. Tunnemme olevamme osa tätä iloa teidän planeetallanne tänä aikana yhdessä teidän kanssanne ja toivomme voivamme antaa teille toivoa sekä rohkaisua.

Haluamme myös kertoa, että Aurora-tähtialus pääsee palaamaan takaisin pohjoisen pallonpuoliskon yläpuolelle kesäkuukausien ajaksi.

Aurora on ollut kiireinen suorittaessaan velvollisuuksiaan ja siirtämällä suuria ihmismääriä. Se tarvitsee myös lepoa tämäntyyppisistä tehtävistä.

Aurora ja sen miehistö ovat hyvin innoissaan voidessaan toivottaa teidät tervetulleiksi alukselle jälleen kerran suorittamaan erilaisia tehtäviä ja toimeksiantoja sekä pitämään hauskaa!

Tämä ensimmäinen viikonloppu on hyvin kiireinen kun astutte jälleen kannelle.

Monet teistä ovat suorittaneet viikonlopputehtäviänsä koko vuoden ajan ja olleet mukana galaksilla, jota miehistö on siirtämässä uuteen paikkaan. Te olette auttaneet niin paljon kuin olette pystyneet ja oppineet paljon näiden muutaman kiireisen kuukauden aikana meidän kanssamme Auroralla.

Rakkaat, meidän tämänpäiväinen viestimme koskee vapaata tahtoa, valinnanvapautta ja sen tietämistä, mitä te odotatte elämältä. Nämä odotukset koskevat muita ihmisiä, mutta ennen kaikkea teitä itseänne. Pyydämme, että ette salli toisten satuttaa itseänne, vaan suojelette itseänne sekä varaatte aikaa lepäämiseen ja rauhoittumiseen kiireisten päivienne aikana.

Asettakaa itsellenne päivittäinen aika, jolloin voitte rentoutua sekä kerätä ajatuksenne ja energianne, tuntea elämän hetken kulkevan suonienne läpi ja tapaavan yllänne sekä allanne olevat energiat. Monet teistä eivät ota tarpeeksi aikaa itselleen, vaan juoksevat ympäriinsä koko päivän hoitaen työasioita, lapsia. He hoitavat asioita kiireisinä, touhuavat koko ajan eivätkä koskaan pysähdy hetkeksi kokemaan olemista, ruokkimaan tuota itsenne osaa.

Ottakaa itsellenne aikaa tunteaksenne oma sisäinen valonne,  Jumalan energia ihmisruumiinne sisällä, toiveenne ja unelmanne, tarpeenne ja halunne - ja tunnistakaa ne.

Rakastamme teitä hyvin paljon.
Kiitos.
SaLuSa ja Aurora

kanavoinut Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti