maanantai 23. kesäkuuta 2014

Astrologia: Chironin käännös perääntyväksi

North Point Astrology 20.6.2014


Tunne-elämässä ei ole ollut haasteellisia astrologisia asetelmia vähään aikaan, ainakaan suurristin vaikutuksen jälkeen, joten tämän viikon energiat pääsivät yllättämään. En ole suuremmin seurannut Chironin asemia viime vuosina, mutta tänään se todellakin sai minun huomioni.

Yleisesti ottaen Chiron kaloissa paljastaa - ja parantaa - luottamuksen haavoja. Näiden haavojen oireita ovat menettämisen ja puutteen pelot,  yksinäisyyden ja avuttomuuden tunteet sekä tuuliajolla olemisen tunteet. Nämä kaikki pelot kumpuavat uskonpuutteesta siihen, että universumilla on suunnitelma meidän elämämme varalta,  sekä elämän ja ihmissuhteiden jatkumiseen että myös luottamukseen siihen, että kaikki päättyy hyvin vaikka emme tällä hetkellä näekään lopputulosta.

Niinpä jos elinikäiset pelot ja tunnemallit ovat nousseet tietoisuuteesi tällä viikolla - ja erityisesti tänään 20.6. kun Chiron muuttaa suuntaansa - et ole yksin. Hyvä uutinen on se, että Chiron on luonteeltaan parantaja,  joten voimme odottaa vanhojen pelkojen esiinmarssin merkitsevän parannusprosessin ensimmäistä askelta. Laastarit on poistettu ja haava on näkyvissä, mikä tarkoittaa että todellinen paraneminen voi nyt alkaa.

Chiron perääntyy 27.11. asti ja antaa meille viisi kuukautta aikaa tehdä sisäistä työtä luottamuksen haavojen parantamiseksi.

Vielä lopuksi annan teille astrologi Martin Lassin inspiroivan tekstin, joka liittyy Chironiin kaloissa:

"Paradoksaalisesti me saavutamme luottamusta luottamalla ja uskoa uskomalla. Mitä enemmän näemme ja tunnistamme piilossa olevan tarkoituksen näennäisesti "väärien" tapahtumien ja olosuhteiden takana, sitä halukkaampia olemme avaamaan ovet, jotka olemme sulkeneet tiukasti. Mitä paremmin pystymme toimimaan näin, sitä enemmän saavutamme luottamusta ohjaavaan käteen, uskoa universumin suunnitelmaan ja uskoa rakkauden läsnäoloon kaikkialla."

"Chiron kaloissa antaa lahjan, joka on uskon ja luottamuksen palautuminen henkeen/Jumalaan/jumaluuteen/universumiin. Paluu yhteyteen, kokonaisuuteen ja täydellisyyteen. Kyky katsoa mihin tahansa elämässämme sekä toisten elämässä ja nähdä pelkästään rakkauden toimia sekä rakkauden läsnäolon."

http://northpointastrology.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti