maanantai 17. lokakuuta 2016

NESARA - täysi paine päällä

Kirjoittanut Veritas 16.10.2016

Aloitan Nesarasta ja kirjoitan omat kommenttini turvallisuudesta.

Tämä on tosiasiassa kertomus vallasta ja siitä, miten valta turmelee ihmisiä, organisaatioita ja kansoja. Ihmiset kyseenalaistavat usein minun ajatukseni siitä, mitä Amerikassa tapahtuu. Se käy näin: "Tämä on USA. Miten voit luulla, että mitään Nesaran kaltaista voisi koskaan tapahtua täällä?". Tai sitten minun suosikkini: "Miten voit puhua tuollaisista asioista ja pelotella ihmisiä. Se on vastuutonta!"

Amerikkalaiset,  kysyn teiltä. VOITTEKO TODELLA ISTUA KOTONANNE ETTEKÄ USKO, ETTÄ RIKKAAT JA VAIKUTUSVALTAISET IHMISET HALUAVAT MÄÄRÄTÄ RAHAVIRROISTA? VOITTEKO TODISTAA MINULLE, ETTÄ SELLAISET IHMISET EIVÄT OLE VAIKUTTAMASSA MEIDÄN POLITIIKKAAMME JA UUTISIIMME?  Miksi sitten luen muiden maiden tiedotusvälineistä sellaisia uutisia meidän maastamme, joita ei koskaan julkaista täällä? Oletteko huomanneet, että uutiset eivät enää ole neutraaleja, vaan ne ilmaisevat mielipiteitä? Ettekö ole huomanneet, miten paljon vaikeuksia nuoremmalla sukupolvella on, koska he saavat ruokansa sosiaalituesta ja ilmaisjakeluista? Ettekö tosiaan tiedä tätä?

Nyt kun kerron teille, että USA:ssa on sotilashenkilöitä - amiraaleja, kenraaleja ja muita - jotka tekevät parhaansa suojellakseen meidän perustuslakiamme,  voitte ehkä syventyä hetkeksi kuuntelemaan, mihin tämä kaikki liittyy. 

1930-luvulla Amerikan pankkijärjestelmässä oli paljon korruptiota. Sitä ei säännelty, ei ainakaan valtiollisilla määräyksillä, ja pankit olivat yksityisiä. Tämä kaikki löytyy historiankirjoista. Willie Nelson teki paljon lauluja maanviljelijöiden ahdingosta.

Tuohon aikaan pankkiireilla ja liittovaltion viranomaisilla oli keskinäisiä salaisia sopimuksia. Heidän tavoitteenaan oli hankkia joukottain maatiloja. Pankeilla oli tapana laittaa papereihin pienellä präntillä ehtoja, joiden mukaan ne pystyivät ottamaan hallintaansa maatiloja maanviljelijän kuoltua. Tätä ei paljastettu kyseisille henkilöille, kun he ottivat pankista lainaa, joten lopputuloksena oli ilkeä yllätys perijöille, jotka kuvittelivat voivansa jatkaa perhetilalla työskentelyä vuosikymmenten jälkeen. Pankit ottivat usein maksut käteisenä eivätkä koskaan vieneet niitä kirjanpitoonsa, joten myöhemmin ne pystyivät ilmoittamaan, ettei maksuja ole suoritettu ja omaisuus siirtyy pankille. Maanviljelijät olivat voimattomia lopettamaan tätä käytäntöä. 

Netistä löytyy lukemattomia sivustoja, joiden avulla asiaan pääsee perehtymään. Tutkikaa asiaa. Mutta lyhykäisyyden vuoksi teen nyt yhteenvedon. Tämä tilanne kasvoi kasvamistaan, kunnes siinä oli mukana suuri määrä maanviljelijöitä, jotka nostivat oikeudessa valtavan kokoisen ryhmäkanteen. Yksi mukana olleista asianomistajista oli kenraali, kun juttu lopulta meni Amerikan Yhdysvaltojen Korkeimpaan oikeuteen 1980-luvulla.

Kierreltyään aikansa meidän oikeuslaitoksemme tehokkaissa syövereissä juttu tavoitti lopulta Korkeimman oikeuden yhdeksän tuomaria vuonna 1993. Heistä seitsemän teki merkittävän päätöksen suljetussa istunnossa (kansallisen turvallisuuden vuoksi). Päätöksessä mm. annettiin virallinen lausunto siitä, että kansallinen pankkijärjestelmä ei perustunut perustuslakiin, että Amerikan yhdysvallat oli toiminut perustuslain ulkopuolella maaliskuusta 1933 lähtien, että hallinnossa ja pankkilaitoksessa tarvittiin suuria muutoksia ja - mikä tärkeintä - että pankkipetosten aiheuttamien taloudellisten menetysten vuoksi piti maksaa rahallisia korvauksia monille maanviljelijöiden jälkeisille sukupolville.

Nämä uudistukset olivat äärimmäisen epätavallisia ja johtuivat siitä, että mukana oli niin paljon amiraaleja ja kenraaleja, jotka olivat tietoisia vääryyksistä. Oikeuden päätöksen pääsi lukemaan tiettyyn pisteeseen asti, mutta sitten oikeus sinetöi sen. Kaikki asiakirjat suljettiin ja mukana olleet ihmiset joutuivat antamaan tiukan vaitiololupauksen siihen asti, kunnes oikeus julkistaisi asian. Haluan sanoa tällä, että asia oli valtava, siinä oli mukana suuret määrät korvauksen saajia, asian ratkaisuun meni vuosikymmeniä ja se pidettiin salassa selkeistä kansallisista syistä.

Tarinani seuraava osa menee kiinnostavaksi.

Jälleen lyhyesti ja ytimekkäästi: USA:n armeija tarttui tilaisuuteen. Muutamat parhaimmista perustuslakia hallitsevista asianajajista otettiin avuksi määrittelemään, miten tilanne vaikuttaisi sotavoimiin - perustuslain noudattamatta jättäminen maassamme.

Koska asiaa oli käsitelty korkeimman oikeuden tasolla, myönteisen päätöksen tehneillä tuomareilla oli myös omia intressejä päättää, millä tavalla päätös laitettaisiin toimeen. Selvittelyn yhteydessä havaittiin, että tuloverolain 16. lisäystä ei ollut koskaan ratifioitu, joten se lisättiin oikeuden määräämiin uudistuksiin. Tämä vakiinnutti mallin sekä liittovaltion hallinnolle että kongressille, jotka olivat ylenkatsoneet perustuslakia vuodesta 1933 saakka. Se alkoi, kun Franklin Delano Roosevelt julisti kansallisen pankkikriisin ja teki muutoksia lakiin kaupankäynnistä vihollisen kanssa. Silloin perustettiin komitea ja sille annettiin valta valmistella Korkeimman oikeuden päätöksiin perustuvien uudistusten julkistamista ja toteuttamista.

Ette todennäköisesti tiedä, että jokaisen valtion virkamiehen on allekirjoitettava NESARA-sopimus, kun he ottavat viran vastaan. Se koskee myös jokaista kongressin jäsentä, presidenttiä ja varapresidenttiä. Sopimus sisältää virkamiehen suostumuksen siitä, että jos NESARA pannaan voimaan, hänen virkansa lakkautetaan.

Joitakin toimenpiteitä on pantu voimaan 1990-luvun jälkeen, toisia ei ole. Uusi valuutta, "arvoseteli" (The Treasury Note eli TRN) painettiin, sen arvo sidottiin kultaan ja se rahdattiin holveihin odottamaan julkistusta. Sitä on käytetty USA:n ulkopuolella jo vuosia, mutta sitä ei vain ole julkistettu yleisesti. Maanviljelijöiden kanteen prosessointi alkoi ja sen suunniteltiin oikaisevan amerikkalaisten kokemat taloudelliset vääryydet.  Asiassa on ollut paljon mutkia, jotka ovat hidastaneet prosessia, mutta joka tapauksessa se on hoidettu. Vuonna 1998 kenraalit ja amiraalit vetivät mukaan uudet, kaikkein parhaimmat asiantuntijat avustamaan siinä, miten uudistukset voitaisiin toteuttaa ja korjata erehdykset, kuten sen, että meidän tärkeimmät valtiolliset toimijamme - esimerkiksi valtiollinen pankki - olivat muuttuneet yksityishenkilöiden omistamiksi yksityisiksi yrityksiksi eivätkä ne edustaneet omaa maatamme. Tämä asia on helppo todistaa. Kenellekään ei vain ole koskaan tullut mieleen tarkistaa, että osa Englannin kuninkaallisista ja muutamat hyvin rikkaat ihmiset tosiasiallisesti omistavat USA:n valtionpankin. Siitä saadut tuotot tilitetään omistajille ja imetään kuiviin mitä suurimmassa määrin. Jopa hyvin suurissa määrin koskien meidän valtion velkaamme sivumennen sanoen.

Jotta Korkeimman oikeuden tuomareiden viivyttely olisi saatu loppumaan, päätettiin laatia uudistukset sisältävä laki, jonka kongressi hyväksyisi. Tämä oli NESARA (The National Economic Security and Reformation Act, Laki kansallisesta taloudellisesta turvasta ja uudistuksista). Senaatti ja edustajainhuone hyväksyivät sen hyvin hiljaisesti. Voiko niin tehdä? Kyllä vain.

Siitä lähtien sotavoimat ovat edenneet valmisteluissaan voimakkaasti. Yksi tärkeimmistä henkilöistä on kenraali Dunford. Voin antaa lisätietoja tai voitte myös itse löytää paljon tietoa tähän merkittävään muutokseen liittyvistä toimista. Mutta nyt seuraa se, mikä on todella tärkeää.

Uusi tasavalta, jota kenraali Dunford edustaa, on kokonaisuudessaan, täydellisesti ja muuttumattomasti hyväksytty kansainvälisissä yhteyksissä täysin laillisena toimijana. Vaikka Obama ottaa vielä pisteet kaikesta, niin Uusi tasavalta on tunnustettu ja ryhtynyt yhteistyöhön G20-tapaamisessa, Pariisin ilmastosopimuksessa, Kansainvälisen valuuttarahaston ja Valkoisen Lohikäärmeen veljeskunnan kanssa (joka luovuttaa valuuttarahaston vaatiman määrän kultaa uuden valuutan takaamiseksi) sekä Kiinan pankin kanssa (Bank of China ja sen erinomaiset tietokoneohjelmoijat, jotka ovat luoneet uuden maailmanlaajuisen alustan uudelle kansainväliselle rahansiiro- ja pankkijärjestelmälle nimeltään CIPS), sekä myös lukuisien muiden tahojen kanssa.  Maailman korkea-arvoisin oikeus, Haagin kansainvälinen tuomioistuin, on mukana tiiviisti ja tekee kenraali Dunfordin kanssa läheistä yhteistyötä muutoksen toteuttamiseksi.  Ainoastaan suuri amerikkalainen yleisö ei vielä tiedä uudesta rahasta ja hallinnon vaihdoksesta.

Miten pystyn kirjoittamaan tällaisia väitteitä? Miten voin olla varma? Minulla on poliittisia, kansainvälisiä, liike-elämän ja kansallisia yhteyksiä. Miksi vaivaudun selittämään? Tämä on erittäin hyvä kysymys! Minä olen sellaisessa asemassa, jossa ymmärrän asian vaikutuksen kansalaisiin, ja välitän siitä. Haluan paremman tulevaisuuden omille lapsilleni ja heidän lapsilleen. Tässä asiassa naivius olisi hyvin vaarallista.

Nyt on aika miettiä, voisitko harkita, että olisi edes kaukainen mahdollisuus tämän kaiken olevan totta. Kaikki on jo paikallaan vaikka vielä tutkan alapuolella, joten miksi et ottaisi siitä selvää? Jos kaikki sanomani onkin totta, niin se alkaa pian näkyä myös julkisuudessa. Muutosta käsitellään hyvin hellävaroen, sillä ymmärrätte, että julkinen reaktio voisi olla erittäin raju. Palaaminen perustuslain noudattamiseen ei tapahdu ilmaiseksi, aivan kuin meidän edeltäjämme totesivat kun he taistelivat tyranniaa vastaan omana aikanaan. Pitäisikö meidän? Eikö meidän pitäisi? He olivat niin meidän kaltaisiamme ihmisiä. He kannattaisivat tätä asiaa koko sydämestään.

Teille ihmisille, jotka uskotte tähän ja kuulutte tämänkaltaisiin ryhmiin (http://operationdisclosure.blogspot.com/), kiitän teitä avoimmuudestanne ja rohkeudestanne. Se ei ole aina ollut helppoa, eihän? Olen iloinen voidessani rauhoittaa teitä ja tuodessani edes vähän lohdutusta pitkäaikaisille tukijoille. Te olette oikeassa. Tämä on hyvin totta ja lopussa kaikki tulevat tietämään sen.

Kysymys kuuluu, kuinka avoin muutos tulee olemaan USA:n sisällä.

Nytkin kun kirjoitan tätä, uuden tasavallan kenraali Dunford, Valkoisen Lohikäärmeen vanhimmat ja muut puskevat globaalin rahauudistuksen ja valuuttojen arvouudistuksen rahoituksen lopullista julkistusta ovien läpi. Kulissien takana on kaikkea muuta kuin hiljaista. Kenraali Dunford on yritetty salamurhata neljä kertaa tämän viikon aikana. Viimeisimmässä yrityksessä kenraalia ja kahta vanhimmista yritettiin ampua heidän astuessaan ulos rakennuksesta. Se oli lähellä. Sekä vanhimmat että kenraali ovat nyt valmiita täydelliseen julkistamiseen ilman enää yhtään viivytystä.

Se on jo alkanut. Olen saanut ympäri maailman raportteja, jotka vahvistavat arvopapereiden liikkeellelaskun. Maanviljelijöiden kanteet on käsitelty ja samoin ovat muut avainasemassa olevat toimintaryhmät. Viimeisimmässä saamassani raportissa luki, että Tier 3 -ryhmä, internet-ryhmä, oli jo käsittelyssä ja että sen alkamisesta julkistettaisiin tieto myöhemmin, kunnes kaikki toimenpiteet julkistettaisiin samalla hetkellä, yhdellä rysäyksellä. Se saattaa tapahtua millä hetkellä tahansa. Kaikki kontaktini vahvistavat, että tapahtumat sujuvat hyvin ja liikkeellelasku edistyy. (Kertaan nyt hieman tätä samaa postausta, jonka tein aikaisemmin. Jouduin pidättelemään sitä hieman - on hyvin turhauttavaa kun ei voi kertoa ulospäin tietojaan - joten nyt päivitän aikaisempaa).

Tämänkaltaisessa tilanteessa voi olla viivästyksiä. Teknisessä puolessa on paljon yksityiskohtia, jotka välillä hidastavat asioita, kuten muutama päivä sitten Tier 3 -ryhmän aloitusta. Uhka Dunfordia kohtaan aiheutti myös viivästyksiä. Motivaatio saada asiat julkistettua ja vähentää Dunfordia kohtaan olevaa painetta meni juuri uudelle tasolle, kun vanhimpia käytettiin maalitauluina. He eivät odota mitä tapahtuu seuraavaksi, he päättävät toimintatavoistaan ja nopeasti. Sen on pakko tapahtua. He tietävät sen. Me tiedämme sen. On loogista, että viivytykset tässä vaiheessa aiheuttavat enemmän harmia kuin hyvää. Se on kuin vauvan synnyttäminen. Jossain vaiheessa sen on pakko tulla ulos.

Ja nyt olemme siinä pisteessä.

Ole valppaana,  katso ja näe yhteydet.

Miksi varoitin jokin aika sitten, että olisi hyvä jäädä lähelle kotia? Toivon mukaan ymmärrätte tähän mennessä, että kun tämän kaltainen erittäin suuri muutos tapahtuu, siihen liittyy paljon mahdollisuuksia. Parhaassa tapauksessa kaikki menee sujuvasti, julkisesti tehdään ilmoitukset, joiden sisältöä kukaan ei ymmärrä. Toisessa ääripäässä saattaisi syttyä sotatila. Toivottavasti se on vain kaukainen mahdollisuus, mutta silloin kun se ON yksi todellisista mahdollisuuksista ja kun olen tietoinen siitä, tunnen että minulla on henkilökohtainen vastuu kertoa siitä. On yksinkertaista jäädä vain kotiin muutamaksi päiväksi todennäköisenä ilmoituksen julkistamisaikana ja varata ruokaa vähäksi aikaa. Ei mitään aihetta paniikkiin, tämä on vain tervettä järkeä.

Valitkaa itse mikä tuntuu oikealta.

VERITAS

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti