torstai 14. huhtikuuta 2016

Valmistautukaa!

Korkeamman Itsemme Neuvostoja kanavoinut Ronald Head

Varsin suurella todennäköisyydellä teidän lähitulevaisuudessanne tulee tapahtumaan sellaisia asioita, jotka saattavat meidän tämänpäiväisen aiheemme ajankohtaiseksi,  vaikka tällä hetkellä ei välttämättä vaikuta siltä. Haluamme syventyä sellaiseen asiaan, jonka olemme maininneet muutaman kerran aikaisemminkin, mutta joka ei ole koskaan ollut kokonaisen viestin pääsisältönä.

Puhumme nyt suurelle joukolle ihmisiä ympäri maailman. Monet teistä ovat seuranneet viestejämme jo hyvinkin pitkän aikaa. Mutta samalla myös monet teistä asuvat sellaisilla alueilla, joilla olette näennäisesti yksin tai teitä, joita voisi kutsua valotyöntekijöiksi, on hyvin vähän. Syy tähän selviää kohta.

Te olette kuluttaneet erimittaisia ajanjaksoja tutkimalla henkisyyteen pohjautuvaa informaatiota ja sitä, mitä kutsutte muinaiseksi tiedoksi. Meidän kannaltamme se on ikuista Totuutta (isolla etukirjaimella kirjoitettuna). Teitä ei ole niinkään opetettu vaan autettu muistamaan. Ja siihen on syy, miksi olette siellä missä nyt olette. 

Me olemme aikaisemmin puhuneet lähestyvästä muutoksesta. Olemme myös puhuneet siitä, että suuri osa lähestyvästä muutoksesta on jo tapahtunut jonkin aikaa pienin askelin ja laajalle levinneillä alueilla. Muutokset eivät ole olleet erityisen näkyviä jos niitä ei ole etsinyt. Me olemme aikaisemmin myös puhuneet lumipalloefektistä.

Muutosten määrä ja laatu on kohta muuttumassa varsin radikaalisti. Lähitulevaisuuden tapahtumat tulevat olemaan niin moninaisia, niin tärkeitä ja niin vaikuttavia, että kukaan ei pysty pakenemaan niiden vaikutusta. Teitä, jotka tiedätte mitä ja miksi on tapahtumassa,  on miljoonia.  Mutta niitä, jotka tulevat yllättymään täydellisesti, on miljardeja.

Nyt pitäisi olla varsin selvää, miksi te olette siellä missä nyt olette. Joten voimme jättää väliin itsestäänselvyydet. Mutta on otettava huomioon muutakin kuin maantietellinen sijainti.

Melkein jokainen teistä on ollut mukana niin kauan, että olette kokeneet sisimmässänne selvää kasvua. Joskus yllätytte itsekin reaktioistanne eri asioihin. Me näemme teidän ihmetyksenne, kun huomaatte sanovanne tai tekevänne jotain sellaista, mitä olette aina halunneet, mutta tunteneet alemmuutta kun ette ole pystyneet. Kuulemme teidän sanovan itsellenne: "Wow, olinko se minä!"

Ette kuitenkaan ole vielä päässeet sisäisen kehityksenne loppuun asti ja sen lisäksi teidän joukossanne on useita, jotka ovat vielä untuvikkoja tällä matkalla. Tästä syystä haluamme sanoa varoituksen sanan.

Kun lukemattomat ihmiset ympärillänne alkavat kysellä asioista, joille he eivät aikaisemmin olisi lotkauttaneet korvaansakaan, olkaa hyvin varovaisia siinä, miten vastaatte. Ymmärtäkää, että sanojenne lisäksi puhutte äänensävyillänne, ruumiinkielellänne ja tunteillanne,  joita jokainen lukee vaikka eivät tietäisikään sitä. Älkää antako itsenne sanoa: "Tiedän. Minähän yritin kertoa sinulle."  Ei myöskään: "Minähän kerroin sinulle."  Ymmärtäkää, että on täysin riittävää, kun vain vastaatte kysymyksiin - olkaa varovaisia, että ette ala luennoida. Vastaus kysymykseen, jota ei ole kysytty, tippuu harvoin otolliseen maaperään.

Jos teistä tuntuu, että pystytte jakamaan neuvoja jostakin sellaisesta asiasta, jota toiset ihmiset haluavat saada, niin se on eri asia ja hyvin tehty. Jos lähdette tälle tielle, pitäkää huoli siitä, että olette kunnolla valmistautuneita. Silloin teille on kysyntää.

Nyt on aika alkaa miettiä tätä vakavasti. Tosin teistä kaikki eivät ole siellä tätä tarkoitusta varten,  vaikka suurin osa onkin. Tiedätte kuuluvanne joukkoon, kun mietitte, miltä tämä asia teistä tuntuu. Älkää ajatelko, että teidän on pakko tehdä jotain sellaista, mikä ei tunnu oikealta juuri itsellenne.  Sanomme aina, että te tiedätte aina mikä on teille oikeaa sen perusteella, miltä se tuntuu. Se ei tietenkään tarkoita, että asiat eivät voisi muuttua sen mukaan kun te itse muututte ja kasvatte.

Nyt olemme tuoneet tarpeeksi asiaa teidän tietoonne. Kiitämme teitä ja - kuten aina - lähetämme teille rakkautemme ja siunauksemme.


Copyright Ronald Head. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia saa kopioida ja jakaa sillä ehdolla ettei sitä muuteta millään tavalla, sisältö säilyy yhtenäisenä ja mukaan liitetään linkki sivulle http://ronahead.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti