sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ihmiskunta kokee toisen maailmojen jakautumisen syksyllä

Adama Telokselta sanoo: 

"Tervehdys, rakkaat! Meille tuottaa kovasti iloa olla teidän kanssanne tänään ja lähetämme teille suurimman rakkautemme Teloksen sydämestä.

Haluamme tänään kertoa, miten ihmeellinen teidän todellisuutenne on.

Te olette luoneet tämän maailmanne jokaisella ajatuksellanne, tunteellanne, sanallanne, teollanne ja reaktiollanne. Ihmiskunnan voimakas halu luoda parempi maailma ja todellisuus koskettaa meitä syvästi. Teidän sisäisen maailmanne kuvastuminen ulkoisen maailmanne olosuhteisiin tapahtuu nykyään yhä nopeammin ja nopeammin.  Se johtuu teidän parantuneesta valmiudestanne oppia, miten pystytte sopeuttamaan ajatuksenne, tunteenne, sananne, tekonne ja reaktionne.

Tämä universaali laki koskee kaikkia haluamianne kokemuksia ja myös niitä, joita ette halua tapahtuviksi.
Aina kun teidän ulkoinen maailmanne alkaa kuvastaa kokemuksia, joita ette haluaisi itsellenne, teidän kannattaa pysähtyä, keskittyä hengitykseenne ja asettaa kätenne sydänkeskuksellenne. 
Nämä toimet hidastavat luomiskykyänne,  jolloin pystytte yhdistymään rakkauteen,  hyvinvoinnin luovaan elämänvoimaan.

Hengittäkää rakkauttaa sisään ja ulos syvin hitain hengenvedoin.

Me kannustamme teitä harjoittamaan tällaista rakkausenergian syvähengitystä joka aamu muutaman minuutin ajan. Samalla voitte keskittyä ajattelemaan miellyttäviä asioita ja kuvia, lapsianne ja eläinkumppaneitanne, jos teillä on sellaisia.

Tämä harjoitus keskittää teidät ja teidän energianne hyvinvointiin.
Ja aina kun päivän mittaan asiat alkavat hiertää, voitte palata tähän tilaan ja muokata luomisenergiaanne hengittämällä rakkautta hitaasti ja syvään.

Jokaisen ihmisen panos teidän todellisuutenne tietoiseen luomiseen on äärettömän tärkeä. 
Ihmiskunta tulee jälleen kokemaan uuden maailmojen jakautumisen,  samanlaisen mitä tapahtui 21.12.2012.

Tuolloin ne ihmiset, jotka eivät olleet valmiita ylösnousemukseensa, siirtyivät alemman tiheyden todellisuuteen. Ne, jotka olivat valmiita, siirtyivät korkeammalle värähtelytasolle.
Ette ehkä tunteneet sisimmässänne tätä maailmojen jakautumista,  mutta ulkoisissa olosuhteissa tapahtui valtava ero.

Koska nyt luette näitä sanoja, te olette ylösnousemuksen todellisuudessa. (Teidän ei olisi mahdollista lukea tätä tekstiä, jos ette olisi siinä)

Olemme tänään tulleet kertomaan teille, että teidän ajanlaskunne mukaan syksyllä 2016 tapahtuu taas suuri ulottuvuuksien muutos. Se nostaa teidät ylöspäin hyvin nopeasti.

Suosittelemme, että valmistaudutte tähän tapahtumaan kiinnittämällä yhä enemmän huomiota syyn ja seurauksen lakiin. 

Syyn ja seurauksen laki merkitsee sitä, että jokaisella teolla on vaikutuksensa tai seurauksensa. "Mitä kylvämme, sitä niitämme".  
Teidän tehtävänne on nyt harjoitella syyn ja seurauksen lakia. Me olemme täällä, yhdessä muiden Valon olentojen kanssa, auttamassa teitä oppimaan. 
Viljelkää ystävällisiä ajatuksia, sanoja, tekoja ja ennen kaikkea reaktioita niin pitkälle kuin vain pystytte, jolloin purjehditte helposti läpi tulevan syksyn tuomien muutosten.
Suosittelemme tätä lämpimästi tällä hetkellä, sillä tulevien viikkojen ja kuukausien aikana annamme teille lisää tietoa.
Lähetämme teille kaikille paljon rakkautta...
Teitä kannetaan enkelten siivillä toteuttamaan uutta maailmaa. 
Tietäkää sydämessänne, että enkelit, ylösnousseet mestarit, oppaanne, valon galaktiset perheenne sekä tietenkin myös ystävänne ja perheenne Telokselta ovat aina teidän kanssanne.
Rakkaat, me kävelemme teidän rinnallanne tällä matkalla ja rakastamme teitä määrättömästi - aina. Minä olen teidän veljenne Adama, Telokselta.  


Lähde


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti