perjantai 3. heinäkuuta 2015

Läsnäolo

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Daniel Scranton

Läsnäolo. Se on kaikki, mitä teiltä vaaditaan. Uhrautumista ei vaadita. Katumusharjoituksia ei vaadita. Palvelemista ei vaadita. Ei ole olemassa aikarajaa, paljonko teidän pitää vähintään meditoida, istua messussa tai joogata. Ruokarajoitukset eivät ole välttämättömiä. Teidän ei tarvitse uurastaa pelastaaksenne planeetta tai ympäristönne tai valaat. Mitään muuta ei vaadita kuin teidän läsnäolonne.

Miksi sitten teille on annettu käyttäytymissääntöjä? Miksi on olemassa ihmisiä, jotka käskevät teidän muuttua kasvissyöjiksi, jotta voitte irrottaa itsenne karman pyörästä? Te seuraatte monin eri tavoin toisten ihmisten käytöstä,  ja nuo toiset näyttävät olevan valaistuneita. He näyttävät olevan oikealla tiellä. Ja vaikka olisitte huomanneet, että vain ne olennot, jotka haluavat palvella, pystyvät ylläpitämään korkeaa värähtelytasoa, niin maailma tarvitsee myös niitä, joilla on toisenlainen kutsumus.

Niinpä teidän tehtävänne täällä maailmassa ei ole huomioida sitä, mitä kaikkein valaistuneimmat henkilöt tekevät,  eikä teidän tarvitse seurata heidän jäljissään. Teidän tehtävänne - jos haluatte kutsua sitä tällä nimellä - on huomioida,  mikä teidän oma tehtävänne on,  tehdä sitä ja olla läsnäoleva.  Nyt joku teistä kysyy, voimmeko kertoa, mikä teidän tehtävänne on,  niin että te voitte tehdä sitä,  jotta voitte olla tarpeeksi hyvä.  Mutta me haluamme teidän tietävän, että teidän tehtävänne saattaa olla niinkin yksinkertainen kuin käveleminen rannalla,  linnun katseleminen tai kivien heitteleminen lampeen.

Teidän kutsumuksenne ei tarvitse olla koko elämänne mittainen ura tai kirja. Joten voitte päästää itsenne irti siitä ajatuksesta, että teidän pitää löytää merkitys tai ydin työksi kutsumastanne asiasta. Sen sijaan voitte yksinkertaisesti vain olla läsnä kaikessa siinä, mitä olette tekemässä -  ja voitte sallia Luojaenergian saada ainutlaatuisen kokemuksen teidän kauttanne. 

Me olemme Gabriel. Me olemme rakkauden lähettiläät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti