sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kun ongelmia ilmaantuu

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Daniel Scranton


Kun ongelma ilmaantuu elämääsi,  sen tarkoitus on saada sinun huomiosi. Kun se saa sinun huomiosi, se palvelee tarkoitustaan. Itse ongelma,  tulipa se missä muodossa tahansa, ei ole vihollisesi. Sinun ei tarvitse veivata sitä ulos elämästäsi mahdollisimman nopeasti.

Sinun ei myöskään tarvitse antaa sille jakamatonta huomiotasi. Eikä sinun tarvitse panikoida, kun jokin epätoivottu asia nostaa rumaa päätään elämässäsi. Kun sallit sen olla olemassa ja annat sille tarpeellisen määrän huomiotasi, tyydytät tarpeen, jonka tämän ongelman kuuluikin herättää. Ja sitten, kun olet antanut sille huomiota, voit jatkaa elämääsi eteenpäin.

Kun olet saanut tyydytettyä sen tarkoituksen, josta syystä ongelma ilmaantui elämääsi, sillä ei ole enää tarvetta olla olemassa. Kun huomaat, että ongelma on palvellut tarkoitustaan, voit rentoutua ja päästää irti vastustuksestasi sitä kohtaan. Mutta jos näet ongelman jonain sellaisena, mikä kontrolloi sinua,  ja kun näet sen voimana,  niin silloin sinun vastustuksesi vain kasvattaa ongelman kokoa.

Paras asia minkä voit tehdä, kun ongelmia ilmestyy elämääsi, on kunnioittaa niitä ja ymmärtää, että ne ovat tulleet palvelemaan sinua. Sinun on ymmärrettävä, että asetit ongelmat itse omaan elämääsi, jotta ne antaisivat sinulle jotain mitä tarvitset.  Kun päästät irti tarpeestasi hävittää ongelmallinen asia,  luot tilaa jollekin muulle, jollekin haluamallesi asialle,  jollekin mitä sinä kutsut ratkaisuksi.  Mutta me kutsumme sitä seuraavaksi ihmeelliseksi luomukseksi, joka saapuu myös palvelemaan sinua.

Me olemme Mikael. Me olemme ääretön. Me olemme rakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti