keskiviikko 24. elokuuta 2016

Eläinten ylösnousemusoireet
Lähde: in5d.com

Kiihtyvä Schumannin resonanssi

Netistä löytyy useita kirjoituksia, joissa käsitellään parhaillaan tapahtuvia energiamuutoksia, ja erityisesti sitä, miten maapallon kiihtyvä energiataajuus vaikuttaa ihmiskuntaan. Suurin osa näistä viittauksista ei kuitenkaan kerro, miten nämä muutokset vaikuttavat eläimiin. Sekä lemmikeillä että villeillä eläimillä on paljon vahvempi yhteys maahan kuin meillä ihmisillä. Tästä syystä on selvää, että eläimet kokevat omat ylösnousemusoireensa.

Oireet

Näyttääkö sinusta, että eläinystäväsi on vanhentunut silmissä? Näyttääkö sille äkkiä ilmaantuneen nivelvaivoja (kulkeeko se kankeasti, onko portaissa ongelmia)? Eikö se enää ole energinen tai onko se päinvastoin hyperaktiivinen? Onko karvalapsesi öisin aktiivinen, mutta nukkuu koko päivän? Jos eläinlääkäri vahvistaa, että lemmikkisi on terve eikä hän pysty löytämään mitään syytä tällaiselle käytökselle, on täysin mahdollista, että se johtuukin ylösnousemuksesta.

Eläimillä - kuten ihmisilläkin - on oma persoonallisuutensa, joten ne reagoivat muuttuviin energioihin omalla tavallaan. Jotkut niistä päättävät jättää maapallon tai puntaroivat mielessään, miten selviytyä muutoksista. Jotkut tulevat pelokkaiksi, mustasukkaisiksi ihmisistään tai epäsosiaalisemmiksi, jopa aggressiivisiksi, samalla kun ne yrittävät ymmärtää, mitä niille on tapahtumassa. Samalla kun ne kamppailevat omien oireidensa kanssa, ne näkevät miten heidän ihmisensä muuttuvat, eikä ole ihme, että ne alkavat käyttäytyä eri tavalla.

Tyypillisiä muutoksia
  • nivelvaivoja, jäykät nivelet, lihaskramppeja
  • uneliaisuus ja/tai hyperaktiivisuus
  • unikatkokset, painajaiset, levoton uni, lisääntynyt nukkuminen päiväsaikaan
  • shokinomainen käyttäytyminen (esim. herää äkillisesti ja singahtaa ulos huoneesta)
  • kyltymätön ruokahalu vaihtelee ruuasta kieltäytymisen kanssa
  • pahoinvointi, oksentelu, vatsavaivat
  • nestehukka, kuivuminen
  • ahdistus, aggressio, arkuus
  • masennus, mieluisat harrastukset eivät enää kiinnosta
  • lisääntynyt tarve liikkua

Miten voit auttaa

Parasta, mitä vastuuntuntoinen karvalapsen omistaja voi tehdä, on olla ymmärtäväinen, kärsivällinen, hellä ja rakastava. Liiku ja leiki eläimesi kanssa. Istu sen vieressä. Anna hierontaa ja rapsutuksia. Tee kaikkea sitä, mikä vahvistaa eläimen ja sinun yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se auttaa eläintäsi säilyttämään tasapainonsa ja tekee ihmeitä sinullekin!

Parantava harjoitus

Ota päivittäiseksi tavaksi laittaa oikea kätesi eläimesi sydämen päälle / sydänchakran päälle. Kanavoi sitten kaikki eläintä kohtaan tuntemasi rakkaus kättäsi pitkin sen sydämeen. Voit lisätä tunteeseen rauhoitusta sekä pelosta tai mistä tahansa lukkiutuneesta energiasta vapautumista. Ajattele antavasi eläimelle energiatuunauksen. Näin voitte auttaa toinen toisianne pääsemään ylösnousemusprosessin läpi helpommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti